top of page

Velkommen!

Mange tak fordi i har valgt at bo på

Sugar Apple

Section Title

Husholdning

Alle værelser bliver grundigt rengjort før hver gæsts ankomst. For at beskytte både vores gæster og ansatte, besøger vores husholdning værelset, imens i nyder øen. Hvis i ønsker nye håndklæder og sengelinned, kan dette forespørres til morgenmaden, og ellers er i mere end velkomne til at kontakte vores bestyrer Natalie 

Derudover findes der også desinficerende rengøringsspray og servietter i alle værelser.

Ønsker i at bruge en føntørrer eller et strygejern, kan i henvende jer til vores bestyrer.

WiFi

netværket er tortoisegarden, og adgangskoden hertil er mangotree.

Energibesparelse

Lad os hjælpe hinanden med at spare på strømmen. Husk at slukke lyset når værelset forlades, og vær så venlig, enten at slukke for jeres air condition eller indstille den til 75 grader F / 24 C. Her på øen er vores kommunale elektricitet genereret fra fossile brændstoffer, og koster omkring tre gange så meget som på fastlandet. 

Dørlås

Sådan anvendes dørlåsen: Indtast jeres kode og afslut med et flueben for at åbne døren. For at låse døren, tryk på en vilkårlig tast når døren er lukket.

Rygeområde

Vores værelser og fællesområder er røgfrie. Ønsker du at ryge, er der mulighed for at benytte tagterrassen. Den finder du ved at gå op ad vindeltrappen ved siden af poolen. 

Affald

Venligst benyt vores fælles skraldespande. De kan både findes ved poolbaren, og på gangen foran rum 1-4. Bemærk at der er en separat skraldespand til aluminiumsdåser (genanvendelse er meget begrænset på vores skønne ø). Generelt bestræber vi os på, at mindske vores klimaaftryk og vi anbefaler jer at gøre det samme. 

Nattero

Vi beder jer venligst holde støjniveauet nede efter kl 22, for at respektere vores naboer og andre gæster. 

Morgenmad

Afslutningsvist, bliver morgenmaden serveret ved poolen mellem kl. 8.00 og 9.15

Vi sætter stor pris på at være jeres værter. Hvis i bemærker noget, der har behov for at blive taget hånd om, så tag endelig fat i os. 

       

Håber i får et hyggeligt ophold her på St. Croix,

 

Ryan Flegal og Corina Marks, ejerne

 

Hvis i har andre spørgsmål under jeres ophold, er i meget velkomne til at skrive eller ringe til vores bestyrer:

+1 340 626 8141

bottom of page